Offerte zonnepanelen

Op een offerte van zonnepanelen ziet u precies wat uw zonnepaneel instalatie gaat kosten. U wilt niet plotseling voor een verrassing komen te staan? Heeft u geen zin om te onderhandelen met de specialist? Wilt u gewoon direct de scherpste prijs, en het liefst binnen 2 werkdagen de offertes in uw mailbox ontvangen? Lees snel verder en ontdek hoe u dit aanpakt.

Offerte zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen dalen flink. Dit heeft onder andere te maken met technologische ontwikkelingen en de productieomvang. Het nieuwe en onbekende is eraf waardoor zonnepanelen steeds goedkoper en efficiënter geproduceerd worden. Dit merkt u dan ook direct in de aanschafprijs. U ziet hieronder een overzicht van de gemiddelde prijzen voor verschillende huishoudens.

Aantal personen
huishouden
Gem. Elekt. verbruik per jaar in kWhWp dat nodig is om het verbruik te dekken ( kWh / 0,85)Aantal panelen ( 260 Wp per paneel) Gemiddelde prijs (inclusief omvormer - installatie - btw)Gemiddelde besparing per jaar
12.5003.00012€ 6.100€ 625
2
3.0003.50014€ 7.400€ 750
33.5004.10016€ 8.800€ 875
44.0004.70018€ 9.500€ 1.000
54.5005.30021€ 10.900€ 1.125
65.0005.90023€ 11.800€ 1.250

In de bovenstaande tabel ziet u gemiddelde prijzen. Nu zijn de prijzen voor elke situatie anders. Er zijn vele mogelijkheden voor het aanschaffen van zonnepanelen. Kijk even op internet en er komen talloze mogelijkheden naar voren waar u uw zonnepanelen kunt kopen. Maar bent u op zoek naar optimale service? Laat dan uw zonnepanelen plaatsen door een deskundige. Een specialist van zonnepanelen verzorgt de klus voor u van het begin tot het eind. Zo heeft u nergens omkijken naar. Makkelijk toch? Makkelijk is het zeker en nu nog voordelig. Uw zonnepanelen voordelig aanschaffen hoeft geen lastige klus te zijn. Door het slim aan te pakken en meerdere offertes van zonnepanelen te vergelijken ziet u in één oogopslag welke specialist de voordeligste prijs hanteert. Ziet u er tegenop om bij de verschillende specialisten aan te kloppen om een offerte van zonnepanelen aan te vragen? Geen enkel probleem, dit hebben wij al voor u gedaan. Vraag nu bij ons gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes van zonnepanelen aan bij specialisten in uw regio. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes in huis en gaat het vergelijken beginnen. Wist u dat u tot wel 40% gaat besparen op de aanschaf van uw zonnepanelen door offertes te vergelijken? Gelukkige eigenaren van zonnepanelen hebben hier een offerteaanvraag gedaan en zagen het prijsverschil oplopen tot 40%. U bent al prijs bewust bezig door over zonnepanelen na te denken, maar u bent al helemaal prijs bewust bezig door meerdere offertes van zonnepanelen aan te vragen om zo de voordeligste deal eruit te slepen. Van dit bespaarde geld gaat u lekker even een weekje er tussenuit of misschien is uw auto wel aan vervanging toe? Zonnepanelen bieden u meer mogelijkheden dan u op het eerste moment denkt.

Offerte zonnepanelen dak

Hoe gaat het in zijn werk?

Offertes van zonnepanelen aanvragen is erg gemakkelijk. Wanneer u bovenin uw postcode heeft ingevuld en op de button klikt ‘vraag offertes aan’ komt u bij het offerte-aanvraagformulier. Hierop staan verschillende taakomschrijvende vragen, de antwoorden die u hierop geeft zorgen ervoor dat de verschillende specialisten een duidelijk beeld krijgen van uw situatie. Zij zullen u vervolgens een gerichte prijs aanbieden. Wanneer u het offerteformulier heeft verzonden ontvangt u binnen 2 werkdagen maximaal 6 offertes van lokale zonnepaneel specialisten in uw regio. Het is niet alleen eenvoudig en snel, maar het is ook nog eens gratis en vrijblijvend. Zit de juiste offerte van zonnepanelen er toch niet tussen, is dit geen probleem. Op het moment dat de offertes in uw mailbox terecht zijn heeft u een duidelijk overzicht en ziet u eenvoudig welke specialiste de beste deal voor u heeft.

Waaruit bestaat de offerte voor zonnepanelen?

Het is belangrijk dat u weet hoe de offertes zijn opgebouwd. Zo krijgt u een compleet overzicht waar de specialist zijn totaal prijs op gebaseerd heeft. Op een offerte voor zonnepanelen komt u de volgende kosten tegen:

  • prijs van de zonnepanelen
  • kosten voor materialen
  • kosten voor installatie
  • voorrijkosten
  • btw

Naast het aanschaffen van de zonnepanelen, zijn er meer kosten waar u rekening mee moet houden. Om zonnepanelen goed te laten werken moet de specialist diverse handelingen doen waar materialen voor nodig zijn. Denk hierbij onder andere aan klemmen om de zonnepanelen op uw dak te bevestigen en draden om de zonnepanelen met elkaar te verbinden. Het is verstandig om alle punten op de offerte van zonnepanelen goed te bestuderen, in plaats van alleen het totaalplaatje. Door het totaalplaatje in stukken op te delen ziet u goed waar de prijsverschillen zitten. Specialist A zou een hoger uurloon kunnen rekenen dan specialist B, maar vraagt misschien minder voor de zonnepanelen zelf. Om deze reden is het belangrijk om de verschillende offertes goed te vergelijken. Door verschillende offertes van zonnepanelen bij de hand te hebben heeft u meer onderhandelings mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat de zonnepanelen niet zelf naar uw huis toewandelen. Het is voor de specialist een behoorlijke klus om de zonnepanelen bij u thuis te krijgen. Dit zorgt ervoor dat u mogelijk voorrijkosten moet betalen. Als consument is het betalen van btw iets waar we dagelijks mee te maken hebben. De hoogte van btw (6% of 21%) over uw zonnepanelen is afhankelijk van de leeftijd van uw woning. Raadpleeg hiervoor de specialist om te horen wat het btw-tarief voor u is.

Het aanvragen van offertes voor zonnepanelen

Op het moment dat u de voordeligste deal wilt maken is het aan te raden om verschillende specialisten met elkaar te vergelijken. Dit wordt vaak ervaren als een lastige zoektocht, u gaat kijken naar welke specialisten er bij u in de buurt zitten, hebben ze ervaring, leveren ze kwaliteit en hebben ze een eerlijke prijs? Gelukkig voor u hebben wij dit al uitgezocht. Wij bieden u de mogelijkheid om meerdere offertes van verschillende specialisten te ontvangen. Vraag nu hier gratis en vrijblijvend offertes aan van maximaal 6 zonnepaneel specialisten in uw regio. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes van zonnepanelen al in huis. Mensen die u voor zijn geweest hebben ervaren dat het prijsverschil wel tot 40% kan verschillen. Om er dus zeker van te zijn dat u niet teveel gaat betalen is het verstandig om de offertes van zonnepanelen naast elkaar te leggen om zo de juiste keuze te maken. Zonnepanelen bieden een positieve bijdrage aan het milieu, maar ook een zeer positieve bijdrage aan uw bankrekening. Laat het besparen nog vandaag beginnen!

Zonnepanelen offerte